Güncel Haberler

Bursaspor, Ulm’u Son Nefeste Yenmeyi Başardı

7DAYS EuroCup 8. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Ratiopharm Ulm karşısında zorlansa da son nefeste 68-66’lık skorla yenmeyi başardı. Ulm 28 saniye kala farkı 2 sayıya indirdi ama kalen sürede sayı üretemeyince skor tescillenmiş oldu.

Bu sonuçla temsilcimiz 3. galibiyetini aldı ve 7. sırada yer aldı. Ulm ise 4 galibiyette kaldı ve 6. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursaspor’da Derek Needham 20 sayı, 5-10 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Allerik Freeman 20 sayı, 3 asist ile galibiyetin başmimarları oldular. Egemen Güven ise 8 sayı, 6 ribaund ile x-faktör katkısı verdi.

Ulm cephesinde ise Jaron Blossomgame 16 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Cristiano Felicio 12 sayı, 8 ribaund ile direnen isimler oldular. Karim Jallow da 8 sayı, 2 ribaund ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Yüksek Hücum Performansı Sayesinde Ulm Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 19. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘u etkili hücum performansı …