Güncel Haberler

Bursaspor, Alman Ekibi Ulm’u Konuk Ediyor

7DAYS EuroCup 8. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Alman ekibi Ratiopharm Ulm‘u konuk ediyor.

21 Aralık Salı günü saat 20:00’da başlayacak ve Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı basketbol severler S Sport 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz B grubunda şuana kadar oynadğı 6 maçtan sadece 2 tanesini kazanabildil ve 3 maçlık bir mağlubiyet serisinin içinde yer alıyorlar. Geçen hafta denk rakiplerinden Bourg’a konuk olmuşlar ama hiç varlık gösterememişler, 95-65 gibi can sıkıcı bir farkla hezimete uğramışlardı. Sonrasında haftasonu ise şampiyon Efes’i konuk etmişler ama iyi direndikleri maçı 79-83 ile yine kaybetmişlerdi. O maçta Freeman 17 sayı, Andrews 14 sayıı ve Needham 12 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile öne çıkan isimler olmuşlardı.

Alman ekibi ise 7 maçından 4 tanesini kazandı ve temsilcimizden bir kaç adım önde, ilkp 4 yarışına dahil olan takımlardan biri. Son 2 maçlarını da üst üste kazandılar ve ne kadar formda olduklarını gösterdiler. Son maçlarında konuk ettikleri Bourg’u 96-86 gibi net bir skorla geçerken, haftasonu Pro A sahnesinde ise konuk oldukları lig sonuncusu Oldenburg’u fazla zorlanmadan 89-96 ile yenmişlerdi. O maçta Felicio 15 sayı, 6 ribaund, Thornwell 15 sayı, 5 asist ve Christon 12 sayı, 6 asist ile galibiyetin başmimarları olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …