Güncel Haberler

Bahçeşehir, Smith Liderliğinde Gaziantep’i Deplasmanda Yendi

ING Basketbol Süper Ligi 13. hafta mücadelesinde Bahçeşehir Koleji konuk olduğu olduğu Gaziantep‘i Smith’in etkili oyunu eşliğinde 69-76’lık skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Bahçeşehir 7. galibiyetini elde etti ve 6. sırada konumlandı. Gaziantep ise 8 galibiyette kaldı ve averajla 5. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bahçeşehir’de Jamar Smith 26 sayı, 4-6 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Sam Dekker 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Richard Solomon 12 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Gaziantep cephesinde ise Alpha Kaba 27 sayı, 23 ribaund ile müthiş bir double-double performansına imza atsa da galibiyet için yeterli olamadı. Jarmar Gulley 16 sayı, 7 ribaund, 7 asist, Q.J. Peterson 11 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Ryan Luther 10 sayı, 6 ribaund, 3 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …