Güncel Haberler

Alba, Heidelberg Deplasmanında Çok Zorlandı Ama Kazandı

Almanya easyCredit BBL 11. haft mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Alba Berlin, konuk olduğu MLP Academics Heidelberg karşısında tam anlamıyla ecel terleri döktü ama Lo’nun son saniye basketi sayesinde 81-83 ile kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Alba 7 galibiyete ulaştı ve averajla 4. sıraya yükseldi. Heidelberg ise 4 galibiyette kaldı ve 14. sırada konumlandı.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 22-19
  2. çeyrek: 21-21
  3. çeyrek: 20-18
  4. çeyrek: 18-25

Alba’da Ben Lammers 14 sayı, 3 ribaund ile öne çıkarken, Louis Olinde 13 sayı, 4 ribaund, Luke Sikma 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Maodo Lo 12 sayı, 8 ribaund, 7 asist ve Yovel Zoosman 12 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Heidelberg cephesinde ise Robert Lowery 19 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile en skorer isim olurken, Brekkott Chapman 18 sayı, 5 ribaund ve Shyron Ely 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …