Güncel Haberler

Irving, Brooklyn’e Part-Time Olarak Dönüyor!

Brooklyn Nets yönetimi ile Kyrie Irving orta noktayı buldu!

Bu sezon hiç bir maçta kadroda yer almayan yıldız guard, part time anlaşmayla takıma geri dönüyor.

New York şehrinin yerel kurallarına göre aşı olmadığı için maçlarda yer alamayan Irving, artık bazı deplasman maçlarında forma giyebilecek. Tabi bunun için öncelikle COVID protokolüne girecek, üst üste testlere tabi tutulacak ve fiziksel olarak da maç ritmine kavuşması gerekiyor. Ayrıca aşı olmadığı için de her gün test vermeye devam etmesi gerekecek. New York şehri, Irving’in idman yapmasına izin veriyor ve Nets de Irving ile çalışmalara hemen başlaması konusunda anlaştı.

Nets teknik ekibi ve yönetimi, takımda artan sakatlık ve COVID problemleri (7 oyuncudan yoksunlar) nedeniyle bu kararı verdi ki ayrıca Durant’in omuzlarındaki yükü de azaltmak istiyorlar tabiki.

Nets’in bu sezon 27 deplasman maçı daha var. Ancak 2’si New York Knicks‘in evi olan Madison Square Garden’da. Bu sebepten Irving bu maçlarda kadroda olmayacak. Ayrıca Kanada da ülkeye aşısız oyuncu almaması sebebiyle 1 Mart’taki Toronto Raptors maçına da çıkamayacak.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …