Güncel Haberler

Karşıyaka’da Sakatlık Problemi Büyüyor

ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde zirve hedefleyen Pınar Karşıyaka, son haftalarda sakatlık kabusundan kurtulamadı.

Kaptan Semih Erden‘in menisküs ameliyatı olduğu Karşıyaka’da son maçlarda forma giyemeyen Michael Roll de dün uyluk bölgesinden ameliyat oldu. Tecrübeli şutörün parkelere dönmesi en iyi ihtimalle 2 ay sürecek. Takımın diğer şutörü James Blackmon, dizindeki ödem nedeniyle Tofaş maçında forma giymezken uzun forvet Amath M’Baye‘nin aynı maçta dizinde esneme meydana geldi.

Ligde ve özellikle gruptan çıkmayı riske attığı Avrupa’da çok önemli dönemeçte olan Kaf-Kaf’ta antrenmanlara çıkamayan Blackmon ve M’Baye’nin durumlarının çok ciddi olmadığı ancak cumartesi günü Türk Telekom, 22 Aralık Çarşamba günü ise Şampiyonlar Ligi’ndeki Stal Ostrow maçlarına yetişip yetişmeyeceklerinin henüz netleşmediği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …