Güncel Haberler

Daçka, İsrail’de Kritik Maça Çıkıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi G grubu 5. maçında temsilcimiz Darüşşafaka, İsrail’de Hapoel Holon ile karşılaşacak.

15 Aralık Çarşamba saat 22:00’da başlayacak olan karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Holon 4 maçın ardından hanesine 2 galibiyet yazdırabildi ve son 2 maçlarını üst üste kaybettiler. Gruptaki son maçlarında temsilcimize İstanbul’da konuk olmuşlar ve 86-79 ile kaybetmişlerdi. Sonrasında ligde oynadıkları maçta ise konuk ettikleri Galil Elyon’u zorlanmadan 80-68 ile geçtiler. O maçta Chris Johnson 17 sayı, 6 ribaund, Ragland 15 sayı, 5 ribaund, 11 asist ve Pnini 14 sayı ile öne çıkan isimler olmuşlardı.

Daçka da rakibi 4 maçtan ikisini kazanabildi. Temsilcimiz bu maçı kazanırsa son hafta öncesinde liderlik şansını sürdürüyor olacak. Kaybetmesi durumunda hem ise hem liderlik hem de ikincilik yarışında ciddi bir yara almış olacak. En azından ikili averajı korumak adına 7 ve üstü farklarla kaybetmemek önemli olacak. Temsilcimiz son maçında BSL sahnesinde içerde Yalovaspor ile oynamış ve 74-62 ile kazanmıştı. O maçta Olaseni 30 sayı, 7 ribaund ile yıldızlaşırken, Boothe da ona 11 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile eşlik etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …