Güncel Haberler

Koç Sfairopoulos, Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta mücadesinde Maccabi Tel Aviv, 14 Aralık Salı günü Ülker Spor Salonu’nda temsilcimiz Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak.

Karşılaşma öncesi İsrail ekibinin Yunan koçu Ioannis Sfairopoulos açıklamalarda bulundu:

Son zamanlarda daha iyi oynayan çok iyi bir takımla deplasmanda karşılaşacağız. Üst üste iki maçtan galip ayrıldılar ve sıralamada aşağıda olsalar bile, evlerinde ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacaklar. Biz, planımıza ve antrenmanda yaptıklarımıza odaklanmalıyız. EuroLeague tecrübesine sahip birçok oyuncuya sahipler. Oyunlarına farklılıklar katan yeni bir koçları var ve onları durdurmak adına savunmada bazı ayarlamalar yapmamız gerekecek. Hücumda kendi oyunumuzu oynamak, son zamanlardakinden daha üretken olmak ve yüksek enerji ile daha hızlı oynamak istiyoruz. Savunmada ise sert olmalı ve asla kolay baskete izin vermemeliyiz. Planımız bu.

Euroleague & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …