Güncel Haberler

Beşiktaş, Şampiyon Burgos’u Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu 5. maçında temsilcimiz Beşiktaş Icrypex, Akatlar’da son 2 sezonun şampiyonu San Pablo Burgos‘u konuk edecek.

14 Aralık Salı günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Siyah beyazlılar 4 maçtan 2 tanesini kazandı ve halen liderlik şanslarını sürdürüyorlar. Ama bu maçı kaybetmeleri durumunda son haftaya 2 ya da 3. sıra için çıkacaklar, liderlik şansları kalmayacak. Ayrıca İspanyol ekibine deplasmanda ilk maçı 8 sayı farkla kaybetmişti temsilcimiz, dolayısıyla bu maçı minimum 9 sayı farkla kazanmak da hem liderlik hem de 2. sıra için önemli olacak. Temsilcimiz gruptaki son maçında deplasmanda Rytas’a 82-69 ile kaybederken, haftasonu BSL’de ise Telekom’u deplasmanda 54-64 ile yenmişti. O maçta Ercan Osmani 21 sayı, 2 ribaund ve Egehan 15 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşmışlardı. Bu maçta kadro dışı olan Hollis-Jefferson’un durumu hakkında halen kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı. Ama idmanlarda yer aldığı için süre alması bekleniyor.

Burgos ise temsilcimizden bir adım önde, 4 maçtan 3 tanesini kazandı ve bu maçı da kazanmaları durumunda liderlik koltuğunu büyük ölçüde garantilemiş olacak. Gruptaki son maçlarında konuk oldukları Oldenburg’u 72-85 ile rahat geçmişlerdi. Haftasonu Endesa sahnesinde konuk ettikleri Murcia karşısında ise varlık gösterememişler ve 84-102 ile kaybetmişlerdi. O maçta McGee 23 sayı, 4 ribaundi 4 asist ve Gamble 16 sayı, 6 ribaund ile direnen isimler olmuşlardı. Bu maçta Benite ve Diez gibi iki önemli isimden faydalanamayacaklarını da belirtelim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …