Güncel Haberler

Zalgiris, Lig Sonuncusu Karşısında Ecel Terleri Döktü

Litvanya Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Zalgiris Kaunas konuk olduğu lig sonuncusu Prienai karşısında beklenenden çok fazla zorlandı ve 78-81’lik skorla son nefeste kazanabildi.

Bu sonuçla Zalgiris 12. maçında 11. kez kazandı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Prienai ise 11. maçında da galibiyetle tanışamadı ve son sırada yer almaya devam etti.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 21-20
  2. çeyrek: 16-20
  3. çeyrek: 16-20
  4. çeyrek: 25-21

Zalgiris’de Tyler Cavanaugh 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Josh Nebo 13 sayı, 13 ribaund, Karolis Lukosiunas 12 sayı ve Edgaras Ulanovas 10 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Prienai cephesinde ise Juwan Durham 23 sayı, 11 ribaund, Jovan Kljajic 20 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Erikas Venskus 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile dirnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’e Evinde Yan Bakılmıyor!

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Panathinaikos‘u 80-68 gibi farklı bir …