Güncel Haberler

Unics, Kalev Engelini Rahat Geçti

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Unics Kazan konuk ettiği zayıf rakibi BC Kalev‘i 71-54’lük skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Kazan, 9. maçında 8. galibiyetine ulaştı ve liderlik koltuğuna çıktı. Kalev ise 6. kez kaybetti ve 8. sırada konumlandı.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 25-15
  2. çeyrek: 17-11
  3. .çeyrek: 14-16
  4. çeyrek: 15-12

Kazan’da Mario Hezonja 15 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Andrey Vorontsevich 11 sayı, 2 ribaund, John Brown 10 sayı, 2 ribaund ve Marco Spissu 9 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Estonya temsilcisinde ise Silas Melson 12 sayı, 3 ribaund ve Davion Barry 11 sayı, 2 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular. Jequan Lewis ise 8 sayı, 5 asist ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, Kazan’a Yenilerek VTB Ligi Süper Kupa’da 4. Oldu

Moskova’nın ev sahipliğinde oynanan VTB Ligi Süper Kupa üçüncülük maçında Partizan, rakibi Unics Kazan‘a 77-83’lük …