Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve Booker, Zenit Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 14. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Rusya’da Zenit ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Zenit çok zorlu bir takım ve onlara büyük saygı duyuyoruz. Çok derin bir kadroya sahipler. Üç sayı çizgisinin gerisinden etkili olabilen Frankamp, Baron, Loyd gibi isimlere sahipler. Karasev de kenardan gelerek ciddi katkı sağlıyor ve Kuzminskas da onlar için çok önemli bir takviye oldu. Fiziksel oyunumuz bizim için anahtar nokta olacak. Pota altındaki mücadelelerde, hücumda ve savunmada doğru çözümleri bulabilmeliyiz. Son dönemde hücumda oyunumuzu yukarıya çekmeyi başardık ve bu da bize özgüven kazandırdı. Bu şekilde devam etmeli ve elbette galibiyet için oyunumuzun temeli olarak takım savunmamızı görmeliyiz. Elbette hücumda da yaratabileceğimiz boş atışları değerlendirerek sonuca gidebilmeliyiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Yıldız uzun Devin Booker ise şu ifadeleri kullandı:

Bizim için zorlu ve önemli bir karşılaşma olacak. EuroLeague’de tüm deplasman maçları zorludur ve bunlardan bir tanesine çıkacağız. Zenit çok iyi bir takım. Hem uzunlarda hem de kısalarda çok etkili isimlere sahipler. Özellikle çok iyi skorerleri olduğunu söyleyebilirim. Bizim için zorlu ve önemli bir meydan okuma olacak ama biz buna hazırız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …