Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Cibona Karşısında Sorun Yaşamadı

Adriyatik Ligi 10. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği Cibona Zagreb‘i 86-72’lik skorla zorlanmadan rahat geçti.

Bu sonuçla Sırp ekibi 9. galibiyetine ulaşıp averajla liderlik koltuğunda oturmaya devam ederken, Hırvat ekibi ise 5 galibiyette kaldı ve averajla 7. sırada kaldı.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 15-17
  2. çeyrek: 25-14
  3. çeyrek: 23-23
  4. çeyrek: 23-18

Kızıl Yıldız’da Nikola Ivanovic 15 sayı, 6 asist ve Nikola Kalinic 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile en skorer isimler olurken, Austin Hollins 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Ognjen Dobric 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Cibona cephesine ise Roko Prkacin 16 sayı, 4 ribaund, Amar Gegic 13 sayı, 7 ribaund, 5 asist, Lovro Gnjidic 10 sayı, 6 asist ve Nathan Reuvers 10 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …