Güncel Haberler

Baskonia, Barcelona’ya Patladı! (Sertaç 10 sayı)

İspanya Liga Endesa 12. hafta programında Euroleague ekiplerinin kapışmasını izledik. Kötü durumda olan Bitci Baskonia konuk olduğu eksik FC Barcelona‘yı 78-91’lik skorla yenerek kendisine geldiğinin mesajını verdi.

Bu sonuçla Baskonia 6. kez kazanıp averajla 10. sıraya yükselirken, Barça ise 10 galibiyette kaldı ve 2. sıraya gerilemiş oldu.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 12-22
  2. çeyrek: 23-24
  3. çeyrek: 19-22
  4. çeyrek: 24-23

Baskonia’da Steven Enoch 23 sayı, 6 ribaund ile yıldızlaşırken, Matt Costello 19 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Wade Baldwin 11 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Rokas Giedraitis 11 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Abrines, Calathes ve Higgins’den yoksun olan Barça cephesinde ise Nikola Mirotic 20 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Rokas Jokubaitis 13 sayı, 3 asist, Kyle Kuric 12 sayı, 2 ribaund, Nigel Hayes-Davis 10 sayı, 3 ribaund ile katkı verbildiler. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise 10 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …