Güncel Haberler

Yıldızların Sahada Olmadığı Maçta, Milwaukee’den Miami’ye Fark (Ömer Faruk 4+4+2)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Giannis’den yoksun olan son şampiyon Milwaukee Bucks, konuk ettiği Adebayo ve Butler’dan yoksun olan Miami Heat‘i 102-124’lük skorla farklı geçmeyi başardı.

Bu sonuçla 2 takım da 24. maçlarını geride bırakırken Bucks 15. galibiyetini aldı ve Heat ise 14 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Giannis’den yoksun olan Bucks’da Pat Cannaughton 23 sayı, 7-13 3sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Khris Middleton 22 sayı, 6 ribaund, 9 asist, Bobby Portis 19 sayı, 16 ribaund, 3 asist, 2 t.çalma, 2 blok ve Jrue Holiday 16 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Heat cephesinde ise kenardan gelen Max Strus 25 sayı, 6-9 3sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Tyler Herro 15 sayı, 9 ribaund, 6 asist ve Caleb Martin 16 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, 2 blok ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise kenardan gelerek 23 dakika süre alıd ve 0-3 2sayı, 4-6 s.atış isabetleriyle 4 sayı üretirken istatistiklerine 4 ribaund, 2 asist, 1 blok ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …