Güncel Haberler

Booker’sız Phoenix, Detroit’i Yenip Seriyi 18 Maça Çıkardı!

NBA‘in en formda takımı konumundaki Phoenix Suns konuk ettiği Detroit Pistons‘ı 103-114’lük skorla geçmeyi başardı ve üst üste 18. galibiyetine ulaştı, kulüp rekorunu kırdı.

Bu sonuçla 2 takım da 22. maçlarını geride bırakırken Suns 19 galibiyete ulaştı. Pistons ise 4 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Booker’dan yoksun olan Suns’da DeAndre Ayton 17 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile double-double yaparken, Mikal Bridges 18 sayı, 5 ribaund, 4 top çalma, Chris Paul 12 sayı, 12 asist, Landry Shamet 14 sayı, 3 ribaund ve kenardan gelen Cam Johnson 19 sayı, 4-6 3sayı, 6 ribaund, 2 asist, Cam Payne 19 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Pistons cephesinde ise Jerami Grant 34 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Cade Cunningham 19 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Isaiah Stewart 12 sayı, 14 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …