Güncel Haberler

Boston, Philadelphia’yı Son Nefeste Yendi (Furkan’dan 6 dakika)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Boston Celtics konuk ettiği Philadelphia 76ers‘ı Brown’ın son saniyede Niang’a yaptığı blok sayesinde 87-88’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla 2 takım da 22. maçlarını geride bırakırken Celtics 12 galibiyet ulaştı ve 76ers ise 11 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Celtics’de Jayson Tatum 26 sayı, 3-8 3sayı, 16 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Al Horford 10 sayı, 8 ribaund, 5 blok ve kenardan gelen Dennis Schröder 13 sayı, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

76ers cephesinde ise Seth Curry 17 sayı, 6 asist ile en skroer isim olurken, Joel Embiid 13 sayı, 2-14 2sayı, 18 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, 3 blok ve kenardan gelen Shake Milton 16 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise sadece ilk devrede 6 dakika süre alıp ikinci devrede oyuna girmedi ve 3 sayı, 1 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …