Güncel Haberler

Lebron COVID Protokolüne Takıldı!

NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers‘ın süper yıldızı Lebron James karantinaya alındı!

30 Kasım’ı 1 Aralık’a bağlayan gece, Lakers rakibi Sacramento’yı 117-92’lik skorla farklı geçerken Lebron o maçta forma giyememişti.

Maç öncesinde COVID-19 protokollerine giren Lebron’un testinin pozitif olduğunu öğrenildi. Bu nedenle de tecrübeli oyuncu karantina ve tedavi sürecine başlamış durumda.

Karantina sürecinde takımının yaklaşık 2 hafta süre boyunca oynayacağı maçları kaçıracak.

Takımın yıldız uzunu Davis ise maçtan sonra yaptığı açıklamada 36 yaşındaki Lebron’un herhangi bir sempton göstermediğini dile getirdi.

King James 2021-22 sezonunda 11 maçta görev alırken 25.8 sayı, 5.2 ribaund, 6.8 asist istatistikleriyle mücadele ediyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …