Güncel Haberler

Koç Çakı, Merkezefendi Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Tofaş konuk ettiği Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni 97-77’lik skorla yenmişti.

Tofaş‘ın başında bu sezonki ilk maçına çıkan koç Ahmet Çakı şu ifadeleri kullandı:

Bu maça hazırlanmak için 2 günümüz vardı. Merkezefendi takımını izlediğimde iyi bir kimyaları var. Rihards Lomazs gibi Adam Smith gibi yaratıcı iki kısası ve içeride de etkili Sestina gibi dış şutörleri var. Takımın başında göreve yeni başladığım için Koç Hakan Demir’den kalan artılarla kendimce inandığım şeyleri birleştirerek iki günde farklı bir şekilde hazırlanmaya çalıştık. Bir bölümünü yaptık, bir bölümünü yapamadık. Bu da normaldir çünkü iki günde bir çok şeyi değiştirmek kolay değildir ama TOFAŞ takımının zaten iyi bir kimyası var. Ben de buraya olabildiğinde adapte olmaya çalışıyorum. Kazandığımız için mutluyuz çünkü bazen bu geçişlerde kendi elinizde kaza mağlubiyetler olabilir. Bunu yaşamadan o kriz bölümlerinde, düştüğümüz bölümleri de maçta iyi yöneterek kazandığımız için mutluyum. Merkezefendi takımını da tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.

Tofaş Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …