Güncel Haberler

Göksenin Köksal: “Kaptan Olarak Gerekeni Yaptım.”

ING Basketbol Süper Ligi‘nde 10. haftada oynanan derbi maçında Galatasaray NEF konuk ettiği Beşiktaş Icrypex’i 90-73’lük skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın son çeyreğinde Göksenin Köksal ile Beşiktaş’ın Amerikalı oyuncusu Rondae Hollis-Jefferson’un arasında gergin anlar yaşanmış, Jefferson diskalifiye edilmiş ve Göksenin de teknşik faul almıştı.

Hem maçı da hem de bu pozisyonu değerlendiren Galatasaray’ın tecrübeli kaptanı şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş son olarak Fenerbahçe’ye kaybetmişti ancak kaliteli yabancılarıyla iyi bir takımları var. Bu sahaya, Avrupa’nın en büyük taraftarının önüne gelip, o yabancı oyuncuların kendini bilmez hareketlerini yapınca bir yerde durmaları gerekiyordu. O dakikada taraftarımızı arkamıza aldık ve kaptan olarak yapmam gerekeni yaptım. ÇOk da güzel oldu. Maç ondan sonra koptu. En iyi şekilde galibiyet aldık. Bizim için çok önemli maçtı. Şimdi önümüzde Karşıyaka maçı var. Karşıyaka daha da iyi bir takım. Ligin en zorlu deplasmanına gideceğiz. İnşallah Karşıyaka’ya karşı kazanacağız.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …