Güncel Haberler

Brooklyn, New York’u Son Nefeste Geçti

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde, New York derbisinde, Brooklyn Nets konuk ettiği New York Knicks‘i son nefeste, bitime 2 saniye kala Johnson’ın serbest atışları sayesinde 110-112’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla 2 takım da 21. maçlarını geride bırakırken Nets 15. galibiyetine ulaştı, Knicks ise 10. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de James Harden 34 sayı, 3-8 3sayı, 10 ribaund, 8 asist, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Kevin Durant de 27 sayı, 5 ribaund, 9 asist ile ona eşlik etti. Patty Mills 10 sayı ve Cam Thomas da 12 sayı ile diğer çift haneli skor katkısı veren isimler oldular galibiyet yolunda.

Knicks cephesinde ise Julius Randle 24 sayı, 9 ribaund, 8 asist, 2 top çalma ile triple-double ile flört ederken, Alec Burks 25 sayı, 4-10 3sayı, 5 ribaund, 5 asist, Evan Fournier 13 sayı, 3-8 3sayı ve kenardan gelen Derrick Rose 16 sayı, 5 ribaund, 9 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …