Güncel Haberler

Şampiyon Milwaukee’den Uzun Takviyesi Geliyor

NBA‘in son şampiyonu Milwaukee Bucks, kadrosuna bir uzun takviyesi yapmaya hazırlanıyor.

Geçen sezonun şampiyonu Bucks bu sezona istediği gibi başlayamamış olsa da son haftalarda ritmini bulmaya başladı. Bucks şimdi de kadrosunu güçlendirmek için önemli bir hamleye imza atıyor.

Takımın as pivotu Brook Lopez‘in belindeki sakatlık nedeniyle takıma katkı verememesi üzerine ESPN’in haberine göre Bucks, tecrübeli uzun DeMarcus Cousins‘i kadrosuna katmaya çok yakın. Tarafların 1 yıllık kontrat konusunda anlaşma sağladığı, Cousins’in yakın zamanda takıma katılacağı belirtiliyor. Diğer taraftan kontratın garanti olmadığı da haberin detaylarında belirtilmiş.

Kariyerinin ilk döneminde NBA’e damgasını vuran ve ligin en iyi pivotları arasında gösterilen 31 yaşındaki Cousins, sonrasında üst üste yaşadığı ağır sakatlıkların etkisiyle kariyeri düşüşe geçmişti. Geçen sezon ise Clippers ve Rockets ile toplam 41 maçta görev alırken 8.9 sayı, 6.4 ribaund ortalamaları ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …