Güncel Haberler

Cleveland, Doncic’e Rağmen Dallas’ı Farklı Yendi (Cedi forma giymedi)

NBA Doğu Konferansı’nın flaş ekiplerinden Cleveland Cavaliers konuk olduğu Dallas Mavericks karşısında Doncic’e rağmen etkili bir oyun sergiledi ve 114-96’lık skorla farklı kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Cavs 21. maçında 11. kez kazanırken, Mavs 19. maçında 9. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Milli oyuncumuz Cedi Osman‘ın belindeki sakatlık nedeniyle forma giymediği Cleveland’da Jarrett Allen 28 sayı, 14 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Lauri Markkanen 24 sayı, 5-9 3sayı, 8 ribaund, 2 asist, Darius Garland 18 sayı, 2 ribaund, 9 asist ve Evan Mobley 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mavs cephesinde ise Luka Doncic 25 sayı, 7-11 3sayı, 10 ribaund, 10 asist ile triple-double yapmış olsa da galibiyet için yeterli olamadı. Dorian Finney-Smith 14 sayı, 2 asist, 2 top çalma ve kenardan gelen Maxi Kleber 13 sayı, 2 blok ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …