Güncel Haberler

Lakers, Büyük Üçlüsüyle Detroit Engelini Geçti (Lebron ile Stewart tekrar karşılaştı!)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Los Angeles Lakers, Staples Center’da konuk ettiği Detroit Pistons‘ı Büyük Üçlüsü’nün ürettiği tam 82 sayılık katkı sayesinde 106-110’luk skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Lakers 22. maçında 11. kez kazanırken, üst üste 6. mağlubiyetini alan Pistons ise 20. maçında toplam 16. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Geçtiğimiz günlerde iki ekip Detroit’te karşılaşmış ve hatırlayacağınız üzere çıkan kavganın ardından Stewart ile Lebron oyundan atılmışlardı. İkili cezalarını tamamladılar ve bu maçta tekrar karşılaştılar ama neyseki aralarında bir gerginlik yaşanmadı.

Lakers’da Lebron James 33 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, Russell Westbrook 25 sayı, 6 ribaund, 9 asist ve Anthony Davis 24 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 3 blok ile galibiyeti getiren isimler oldular.

Pistons cephesinde ise Jerami Grant 32 sayı, 4-6 3sayı, 6 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, çaylak Cade Cunningham 15 sayı, 3-9 3sayı, 11 ribaund, 2 asist ve kanardan gelen Frank Jackson 17 sayı, 3-8 3sayı, 2 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …