Güncel Haberler

Olaylı Pistons-Lakers Maçının Cezaları Açıklandı

NBA yönetimi Detroit Pistons ile Los Angeles Lakers arasında oynanan olaylı maçtaki cezaları açıkladı.

Buna göre Lebron James 1 maç ceza alırken, Isaiah Stewart ise 2 maç ceza aldı. Lebron oynayamayacağı maç için 284.000 dolar, Stewart için 2 maçta toplam 45.000 dolar maaş kaybetmiş olacak.

Hatırlayacağınız üzere karşılaşmanın 3. çeyreğinde serbest atış esnasındaki ribaund mücadelesinde Lebron’un dirsek darbesi sonucu Pistons’ın genç forveti Stewart’ın kaşı açılmıştı. Sonrasında yüzü kanlar içinde kalan Stewart’ı sakinleştirmek çok zor olmu, önce Lebron’a sonra da Westbrook’a saldırmıştı. 10 kişi güçlük kontrol altına alarak onu soyunma odasına götürmüştü. Olayı sonunda Lebron ile Stewart atılırken, Westbrook ise teknik faulle cezalandırılmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …