Güncel Haberler

Lakers, Olaylı Maçta Detroit’i 17 Farktan Gelerek Yendi (Lebron atıldı)

NBA‘in şampiyonluk adaylarından Los Angeles Lakers, konuk olduğu Detroit Pistons‘ı Lebron’un atıldığı olaylarla beraber 17 sayılık farkı kapatarak 121-116’lık skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Lakers 18. maçında 9. kez kazanırken, Pistons ise 16. maçında 12. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Karşılaşmanın 3. çeyreğinde Lebron James‘in dirsek darbesi sonucu Pistons’ın genç oyuncusu Stewart’ın kaşı açıldı. Sonrasında yüzü kanlar için kalan Stewart’ı sakinleştiremedi kimse ve önce Lebron’a sonra da Westbrook’a saldırdı. 10 kişi onu zorla soyunma odasına götürebildiler. Lebron ve Stewart diskalifiye olurken Westrbook da teknik faulle cezalandırıldı. Lebron kariyeri boyunca 2. kez oyundan atılmış oldu.

Lakers’da Anthony Davis 30 sayı, 10 ribaund, 6 asist, 4 top çalma, 5 blok ile MVP performansı sergilerken, Russell Westbrook 26 sayı, 9 ribaund, 10 asist ve kenardan gelen Carmelo Anthony 18 sayı, 5-8 3sayı, 2 ribaund, 2 blok ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Pistons cephesinde ise Jerami Grant 36 sayı, 5-9 3sayı, 4 ribaund, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, draftın 1 numaralı çaylağı Cade Cunningham ise 13 sayı, 12 ribaund, 10 asist ile triple-double yaptı. Saddiq Bey 14 sayı, 4 ribaund, 2 asit, kenardan gelenler Frank Jackson 15 sayı, 2 ribaund ve Hamidou Diallo 17 sayı, 6 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …