Güncel Haberler

Koç Ataman, Daçka Galibiyeti Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği Darüşşafaka’yı geriden gelerek 84-76’lık skorla yenmeyi bilmişti.

Karşılaşma sonrası Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

İlk yarıda çok düşük tempoda oynadık. Hafta içinde oynadığımız çok zorlu iki Euroleague maçının verdiği yorgunluk, bu maça yeteri kadar konsantre olamamamızın ana sebebiydi. İkinci yarı özellikle Erten Gazi çok iyi iş yaptı. Savunmada ön alanda baskıyı artırdı, bütün takımda ona ayak uydurdu. Maçı iyi çevirdik. İlk devredeki tempomuzla maçı kazanmamız mümkün değildi. Darüşşafaka da ritim bulmuştu. Sonuçta lig maçları kolay değil, zor geçiyor. Bizim gibi hafta içi iki maç oynayan takımlar için konsantrasyon da kolay değil, yorgunluk da oluyor ama iyi bir galibiyet. Oyuncularımı kutluyorum.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …