Güncel Haberler

Koç Memnun, Merkezefendi Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni 73-89 gibi net bir skorla yenmişti.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların tecrübeli koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Kazandığımız için mutluyuz. Deplasman galibiyeti her zaman için iyidir. Yukatel Merkezefendi Belediye potansiyelli bir takım. Tehlikeli oyuncuları var. Maçın başında biraz bocalasak da iyi bir oyun planı kurduk. Ondan sonra müdafaamızda gerekli tamiratı yaptık ve kaliteli bir oyun oynadık. Fark açıldıktan sonra olmaması gereken bir şey oldu. Bu da tamir etmemiz gereken bir şey. Oyun konsantrasyonumuz düştü. Bu ne bize ne oyuncularımıza yakışıyor. Bunu tamir etmek için çalışacağız.

Milli takım arasını en iyi şekilde dinlenip sakatlıkları geride bırakmaya çalışacağız. Önümüzde çok önemli maçlar var. En iyi şekilde o maçlara hazırlanacağız. Milli takımda olan tüm oyunculara, antrenörlere iyi şanslar diliyorum. Denizli’ye de başarılar diliyorum.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …