Güncel Haberler

Miami, Wall’un Durumunu Yakından Takip Ediyor

Bildiğiniz üzere John Wall‘un halihazırda Houston Rockets ile kontratı devam ediyor ama taraflar karşılıklı olarak kontratı feshetme ya da takas konusunda görüşmeleri sürdürüyorlar.

Geçen sezon Rockets ile Wizards arasında yapılan takasta Westbrook’un Wizards’a gtimesiyle Wall da Rockets’ın yolunu tutmuştu. Wall’un Rockets’da bir geleceği olmadığı biliniyor takımdan ayrılması durumunda onunla ilgilenecek yeni bir talip daha çıktı, Miami Heat yıldız guard ile ilgileniyor.

Diğer taraftan daha önce ABD medyasında çıkan haberlerde Wall’un maaşından vazgeçmek istediği biliniyordu ki All-Star seçilmeyi başarmış olan yıldızın iki yıl için toplam 91.7 milyon dolarlık önemli bir kontratı var.

Wall geçen sezon Rockets formasıyla 40 maçta sahada yer alırken, 20.6 sayı, 3.2 ribaund, 6.9 asist ortalamaları ile katkı vermişti. Yıldız oyuncu dokuz sezon Wizards forması giydikten sonra Rockets’a takaslanmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …