Güncel Haberler

Koç Ataman, Olympiakos Galibiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk ettiği Olympiakos’u 88-69 gibi net bir skorla yendi.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bizim için önemli bir galibiyetti. İki hafta önce evimizde kaybettikten sonra, Alba Berlin galibiyetinden sonra bu maçı kazanmak çok önemliydi. Bugün salona bizi desteklemeye gelen, bize inanan 10.000’i aşkın taraftarımız adına da bu galibiyeti almamız gerekiyordu. Maç hakkında konuşmak gerekirse, konsantrasyonumuzun çok iyi olduğu bir maçtı. Sadece 6 top kaybı ile tamamladık, 21 asist yaptık. Topu iyi paylaştık, bu bize hücumda güç verdi. Rodrigue Beaubois’ya da değinmek gerekiyor, bugün eli çok sıcaktı. Diğer oyuncularımızın kötü şut attığı bir akşamda Beaubois’nın elinin sıcak olması bizim için değerliydi. Son çeyrekte de çok iyi bir savunma performansı sergiledik, daha önceki maçlardaki hatalarımızı tekrarlamadık. Ribauntları aldık. Savunmada iyi olunca, hücumda da çok iyi oynadık. Çok net bir galibiyet aldık.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …