Güncel Haberler

Boston, Geriden Gelip Eksik Cleveland’ı Yendi (Cedi 26 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Boston Celtics konuk olduğu önemli eksikleri bulunan Cleveland Cavaliers‘ı 10 sayı geriden gelerek Cedi’ye rağmen 98-92’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Celtics 14. maçında 7. kez kazanırken, Cavs ise 15. maçında 6. kez kaybetti. (İki gün önceki karşılaşmalarında Cleveland 91-89 ile kazanan taraftı.)

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Celtics cephesinde Jayson Tatum 23 sayı, 2-8 3syaı, 8 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, AlH Horford 17 sayı, 3-4 3sayı, 9 ribaund, 3 asit, Marcus Smart 14 sayı, 1-5 3sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Dennis Schröder 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Markkanen, Love, Allen, Sexton gibi önemli eksikleri bulunan Cavs cephesinde ise Ricky Rubio 28 sayı, 4-8 3sayı, 6 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Darius Garlan 17 sayı, 3-7 3sayı, 2 asist ve Isaac Okoro 12 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile diğer direnen isimler oldular.

Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 31 dakika süre aldı ve 6-12 3sayı, 4-5 2sayı isabetleriyle 26 sayı, kariyer rekoru olan 29 sayıya çok yaklaştı ve istatistiklerine 2 ribaund, 5 asist, 2 top çalma da ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …