Güncel Haberler

Koç Açık, Tofaş Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Gaziantep, konuk olduğu Tofaş’ı 70-89 gibi farklı bir skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından güneydoğu ekibinin genç koçu Tutku Açık şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle TOFAŞ’ı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum ve Avrupa kupalarında da başarılar diliyorum. Maçın başından sonuna kadar istediğim mücadeleyi gösterdik, savunmadaki emek kısmını çok iyi uyguladık. İkinci çeyrekte bir düşüşümüz oldu ki bunu da çok normal karşılıyorum çünkü defansımızı tam sahaya yaymaya çalışıyoruz. Bu konuda da bugün gerçekten memnunum. TOFAŞ’ı deplasmanda yenmek çok kolay değil. Savunmayı sonuna kadar devam ettirmek lazımdı. Hakikaten 70 sayıda tutmak da bizim için çok anlamlıydı. Topu çok güzel paylaştık. Tek sıkıntımız bugün biraz fazla top kaybettik. Onu da daha iyi şekle getirebilirsek daha akıcı bir basketbol oynamaya başlayacağız. Oyuncularımı kutluyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …