Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge 10.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de 10. hafta programı Salı günü oynanacak maçlarla başlayacak.

Haftanın başlamasına sayılı saatler kala gelin birlikte Euroleague Fantasy Challenge takımımıza bir göz atalım ve güncellemelerimizi yapalım.

Öncelikle yolları ayırdığımız isimlere bir göz atalım:

  • Will Clyburn (CSKA Moskova)
  • Chris Jones (LDLC Asvel Villeurbanne)

Ardından da kadromuza yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

Bu arada dizilişimizi 1-3-1’den 2-2-1’e çevirdiğimiz için artık 2 guard, 2 forvet ve yine tek uzun ile oynayacağımızı hatırlatalım.

  • Vasilije Micic (Anadolu Efes): Geçen sezonun MVP’si yeni sezona daha yeni ısınmaya başlıyor desek sanırım yanlış olmayacak. Efes’in kötü performansının temel sebeplerinden biri de onun bir türlü devreye girememiş olmasıydı. Geçen hafta zayıf rakipleri Alba karşısında farklı kazanırken onun 30.8 puan getirmiş olması da açıkçası benim iştahımı kabarttı. Hazır maliyeti daha fazla yükselmeden onu kadroya katıyorum. Bu hafta İstanbul’da konuk edecekleri Olympiakos karşısında da özel bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.
  • Tolga Geçim (Anadolu Efes): Kuraller gereği bench oyuncuları 6. adam dışında puanlarının yüzde 50’sini kazandırıyor ve illa kadromuzu 10 kişiye tamamlamamız gerekiyor. Açıkçası Tolga’yı sırf bu nedenle aldım. Simon ve Anderson’ın iyileşmesi artı Bryant transferi ile Euroleague maçlarında süre bile alacağını düşünmüyorum, yani en azından bize eksi puan getirmeyecektir.

Yapılan değişiklikler sonrası takımımızın yeni görüntüsü bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …