Güncel Haberler

Daçka, İtalya’da Brindisi’ye Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi G grubu 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Darüşşafaka, İtalya’da Brindisi‘ye konuk oluyor.

16 Kasım Salı günü saat 22:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilecekler.

Brindisi, 3 maçını da kaybetti ve artık bir nevi tamam mı devam mı maçına çıkacak. Bu maçı da kayabmetleri durumunda liderlik şanslarını tamamen kaybedip, 2 veya 3. sıra için de şanslarını çok zora sokacaklar. Geçen maçta yine temsilcimiz ile karşılaşmışlar ve İstanbul’da 82-76 ile kaybetmişlerdi. Haftasonu Serie A’daki son maçlarında ise konuk ettikleri denk rakipleri Trento’ya 78-80 ile kaybetmişlerdi. O maçta Nick Perkins 16 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Chappell 13 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile ayakta kalan isimelr olmuşlardı.

Temsilcimiz ise bir maçı covid protokolleri nedeniyle ertelendiği için şuana kadar 2 maç yaptı grupta ve geçen hafta bu maçtaki rakipleri Brindisi’yi belirttiğim üzere İstanbul’da yenerek ilk galibiyetlerine imza attı. Haftasonu ligde konuk ettikleri denk rakiplerinden Bahçeşehir karşısında ise ciddi anlamda zorlandılar ama son nefeste 68-66 ile kazanmayı bildiler. O maçta Caupain 23 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Doğuş da ona 16 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile eşlik etmişti galibiyet yolunda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …