Güncel Haberler

Barça, Endesa’daki İlk Yenilgisini Eksik Valencia’dan Aldı! (Sertaç 5 sayı)

İspanya Liga Endesa 10. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden FC Barcelona konuk ettiği önemli eksikleri bulunan Valencia‘ya 79-87’lik skorla kaybetti.

Yarasalar 10. maçlarında 6. kez kazanırken kendilerine averajla 7. sırada yer bulabildiler. Barça ise 10. maçında ilk kez kaybetti ve liderlik koltuğunu averaj farkıyla ezeli rakibi Real’e kaptırarak 2. sıraya geriledi.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 21-19
  2. çeyrek: 17-16
  3. çeyrek: 25-28
  4. çeyrek: 16-24

Tobey, Dimitrijevic, Hermannsson ve Claver gibi önemli isimlerinden yoksun olan Valencia cephesinde Josiel Rivero 18 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken, Xavier Lopez-Arostegui 17 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Bojan Dubljevic 15 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Klemen Prepelic 11 sayı, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Higgins ve Abrines’den yoksun olan Barça cephesinde ise Nikola Mirotic 22 sayı, 2 ribaund, Nicolas Laprovittola 13 sayı, 2 ribaund, Nick Calathes 12 sayı, 4 ribaund, 7 asist ve Brandon Davies 12 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise 8:48 dakika süre alırken 5 saıı ve 1 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …