Güncel Haberler

Atlanta, Young Liderliğinde Şampiyonu Farklı Yendi!

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği son şampiyon Milwaukee Bucks‘ı yıldızı Young’ın skorer oyunu liderliğinde 100-120 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Hawks 14. maçında 5. kez kazanırken 6 maçlık mağlubiyet serisine de son vermiş oldu. Bucks ise 14. maçında 8. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da Trae Young 42 sayı, 8-13 3sayı, 8 ribaund, 10 asist ile MVP performansı sergilerken, John Collins 19 sayı, 6 ribaund ve Clint Capela 12 sayı, 13 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Middleton’dan yoksun olan Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 26 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile en etkili isim olurken, Jrue Holiday 19 sayı, 8 asist ve Grayson Allen 18 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaıund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …