Güncel Haberler

Beşiktaş, Lider Karşıyaka’yı Evinde Devirdi!

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Beşiktaş Icrypex konuk olduğu lider Pınar Karşıyaka‘yı 67-79’luk skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla siyah beyazlılar 8. maçlarında 5. kez kazanarak 4. sıraya yerleştiler. Kaf-Kaf ise evindeki ilk mağlubiyetini alırken 6 galibiyetle, averajla 2. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Beşiktaş’da Dedric Lawson 24 sayı, 3-4 3sayı, 12 ribaund ile yıldızlaşırken, Isaiah Whitehead 18 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Rondae Hollis-Jefferson da 17 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Karşıyaka cephesinde ise Michael Roll 17 sayı, 3-7 3sayı, 2 ribaund, 5 asist, Bonzie Colson 17 sayı, 1-5 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Amat M’Baye 10 sayı, 1-4 3sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …