Güncel Haberler

RESMİ: Petkim’den Guard Takviyesi

ING Basketbol Süper Ligi‘ne kötü başlangıç yapan ve sakatlıklarla boğuşan Petkim Spor, guard rotasyonuna takviye yaptı.

Sezona TBL ekiplerinden TED Kolejliler‘de başlayan Doğukan Şanlı ile sezon sonuna kadar geçerli bir anlaşmaya imza attılar. Şanlı daha önce 2018-19 sezonunda da İzmir ekibinin formasını terletmişti.

1.91 metre boyunda olan 26 yaşundaki guard, bu sezon TBL’de 6 maçta ortalama 21.8 dakika süre alırken 8.8 sayı, %43.5 3sayı, 2.2 ribaund, 3.2 asist, 1.5 top çalma istatistikleriyle katkı veriyordu.

Petkim’de apandist ameliyatı geçiren Browne’un iyileşme süreci devam ederken, Boran’dan da 1 ay daha faydalanamayacaklar.

İzmir ekibi hali hazırda 7 maçtan 6 tanesini kaybetmiş durumda puan tablosunun son sırasında yer alıyor BSL’de.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …