Güncel Haberler

Koç Ernak, Bahçeşehir Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Darüşşafaka, konuk ettiği Bahçeşehir Koleji’ni son nefeste 68-66’lık skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Darüşşafaka’nın koçu Selçuk Ernak açıklamalarda bulundu:

Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Çok organize ve yetenekli bir takımlar. Bizim yapmaya çalıştığımız her şeye cevap verdiler. Beklenildiği gibi maç kafa kafaya geçti. Benim için Bahçeşehir Koleji maçları çok özel, kardeşime karşı oynuyorum ve çok gurur duyuyorum. Çok iyi bir koçun çalıştırdığı bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Biz maç maç kendimizi nasıl daha iyi yapabiliriz bunun kaygısı içindeyiz. Oyuncularımda her maç biraz daha ileri adım atarak daha önce söylediğim zamanın bize iyi geleceği savını doğruluyorlar. Pazartesi sabah Brindisi deplasmanına gideceğiz. Dinlenecek ve çalışacak pek vaktimiz yok ama Daçkalı aslan parçaları buna alışık. Oradan da güzel bir sonuçla döneceğiz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …