Güncel Haberler

Bursaspor Başkanı Sezgin’den Telekom Koçu Gören’e Kınama!

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor‘u Harrison’ın son saniye üçlüğüyle 83-82 yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Türk Telekom koçu Burak Gören sevinç gösterlerini abartılı bir şekilde Bursaspor benchine doğru yapınca taraflar gerilmiş, oyuncular gerginliği yatıştırmıştı. Koç Gören ise Andrews’ın son bölümde attığı üçlük sonrası kendisine küfür ettiğini iddia etmişti.

Yaşanan bu gerginliğin ardından Bursaspor’un başkanı Sezer Sezgin, koç Gören için yazılı bir kınama yayınladı:

Baştan sona centilmence geçen ve güzel bir misafirperverlik örneği gösteren Türk Telekom yönetimi ve idarecilerine teşekkür ediyor, galibiyetlerinden dolayı kutluyorum.

Maç sonu ise kulübümüze karşı yakışmayan davranışlarda bulunan, tasvip etmediğimiz el-kol hareketleriyle maç sonuna gölge düşüren rakip takım koçu Burak Gören’i yapmış olduğu davranışlardan dolayı esefle kınıyorum.

Hareket yaptığı tarafın “BÜYÜK BURSASPOR” camiası olduğunu hatırlatıyor ve kendisini Fair-Play’e davet ediyorum.

Frutti Extra Bursaspor Resmi Twitter Hesabı

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …