Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve Guduric, Milano Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 9. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ataşehir’de Olimpia Milano’yu konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Milano İstanbul’a geliyor ve bizi zorlu bir maç daha bekliyor. Sakatlık sorunu yaşayan bazı oyuncularımız geri döndü. Takım olarak gösterdiğimiz gelişim çok açık. Şu anda EuroLeague’de ilk sırada yer alan Milano’ya karşı kazanabilmek için mücadeleci kimliğimizi bir kez daha sergilememiz gerekiyor. Rakibimiz bu yaz daha da güçlendi ve sezona da çok iyi giriş yaptı. Ettore Messina’nın takıma dahil olduğu üç senelik süreçte sürekli ileriye gittiler ve sonuç da ortada. İtalyan oyuncuları, başta da NBA’den dönen Nicolo Melli onlara uzun rotasyonunda derinlik ve fiziksel güç katıyor. Mitoglou ile uzunlarda çeşitlilik kazandılar. Datome ve Rodriguez gibi tecrübeli isimlere ve Hines gibi bir lidere sahipler. En iyi oyunlarımızdan birini sergilemeli ve oyun planımızı uygulamaya odaklanmalıyız. Aynı zamanda taraftarlarımızın da bize harika bir destek vereceğini biliyorum. Tam kapasiteye dönüş yapılmasının ardından taraftarlarımızın çok kalabalık olacağından ve bize en iyi desteği vereceğinden eminim.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Sırp şutör Marko Guduric ise şu ifadeleri kullandı:

Önümüzde zorlu bir maç daha var. İyi durumdayız. EuroLeague’de ve Türkiye Ligi’nde oynadığımız son iki karşılaşmayı kazandık ve bu da çok daha iyi hissetmemizi sağlıyor. Karşılaşma için hazırız. Yarın çok büyük oranda dolu tribünler önünde oynayabilmeyi umuyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz ve bunun için en iyi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Aynı zamanda, Datome ve Melli gibi iki iyi dostu tekrar İstanbul’da görmek için de sabırsızlanıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …