Güncel Haberler

Milwaukee, Eksik Philadelphia’yı Giannis ile Geçti (Furkan 5 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Milwaukee Bucks konuk olduğu önemli eksikleri bulunan Philadelphia 76ers‘ı Giannis’in etkili performansı eşliğinde 118-109’luk skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Bucks derecesini 5-6 yaparken, 76ers ise yola 8-4 ile devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lopez, DiVincenzo ve Middleton’dan yoksun olan Bucks’da Giannis Antetokounmpo 31 sayı, 16 ribaund, 4 asist, 2 blok ile yıldızlaşırken, Grayson Allen 25 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Bobby Portis 19 sayı, 4-8 3sayı, 10 ribaund, 3 asist, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Embiid, Harris, Thybulle, Joe, Curry, Green ve Simmons gibi önemli silahlarından, yıldızlarından yoksun olan 76ers cephesinde ise Tyrese Maxey 31 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaundi, 4 asist ile en skorer isim olurken, Andre Drummond 17 sayı, 20 ribaundi, 3 asist, 2 blok, Shake Milton 20 sayı, 4 ribaund, 6 asistve kenardan gelen Georges Niang 21 sayı, 5-7 3sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise bu kadar eksiğin olduğu ve öne çıkması gereken bir maçta maalesef beklentileri karşılayamadı. İlk beş başlayıp 45 dakika, neredeyse çıkmadan oynadığı maçta 1-12 3sayı, 1-6 2sayı isabetleriyle sadece 5 sayıda kaldı ve istatisitklerine 5 ribaund, 5 asist ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …