Güncel Haberler

Lebron’suz Lakers, Charlotte’ı Uzatmada Yendi ( 2 triple-double, 1 diskalifiye)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Los Angeles Lakers, Lebron’suz oynadığı bu dönemde zorlanmaya devam ediyor. Konuk ettikleri Charlotte Hornets‘ı da uzatma sonunda 123-126’lık skorla yenebildiler.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bitime 25 saniye kala Bridges, Charlotte adına skoru eşitledi. Kalan sürede takımlar karşılıklı olarak basket blamayınca maç uzatmaya gitti. Uzatmanın son bölümünde ise Lakers 3 sayı öndeyken, Davis’den Rozier’e kritik bir blok geldi. Ardından Charlotte Martin ile bir fırsat daha yakaladı ama bu son saniye üçlüğünden de isabet çıkmayınca Lakers maçı 123-126 ile kazanan taraf oldu.

Bu sonuçla Lakers’ın derecesi 6-5 olurken, Hornets ise yola 5-7 ile devam etti.

Lebron’dan yoksun olan Lakers’da Anthony Davis 32 sayı, 12 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, 5 blok ile MVP performansı sergilerken, Russell Westbrook da 17 sayı, 12 ribaund, 14 asist, 3 top çalma ile triple-double performansına imza attı. Kenardan gelen Carmelo Anthony ise 29 sayı, 7-10 3sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Rajon Rondo 4. çeyreğin başında Rozier’e yaptığı sert faul sonrası diskalifiye edildi.

Hornets cephesinde ise LaMelo Ball 25 sayı, 3-8 3sayı, 15 ribaund, 11 asist ile maçın diğer triple-double performansına imza atarken, Terry Rozier 29 sayı, 3-10 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, Gordon Hayward 21 sayı, 2-6 3sayı, 6 ribaund, 3 asist, Miles Bridges 19 sayı, 3-11 3sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Mason Plumlee 13 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …