Güncel Haberler

Real Madrid, Bilbao’yu Ezdi Geçti!

İspanya Liga Endesa 9. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Real Madrid konuk ettiği Bilbao‘yu 95-61’lik skorla tam anlamıyla ezdi geçti.

Bu sonuçla Real derecesini 8-1 yaparak 2. sırada yer almaya devam etti. Bilbao ise 2-7 ile kendisine 17. sırada yer bulabildi.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 30-15
  2. çeyrek: 24-14
  3. çeyrek: 23-20
  4. çeyrek: 18-12

Real’de Adam Hanga 19 sayı, 5-6 3sayı ile en skorer isim olurken, Guerschon Yabusele 18 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Vincent Poirier 16 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bilbao cephesinde ise Andrew Goudelock 14 sayı, Valentin Bigote 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Angel Delgado 10 sayı, 13 ribaund ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …