Güncel Haberler

Koç Ataman, Telekom Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundular

ING Basketbol Süper Ligi 7. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, konuk ettiği Türk Telekom’u 79-66’lık skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda buundu:

Doğuş Balbay uzun süren sakatlığından sonra, özellikle maçın üçüncü periyodundaki savunmasıyla katkı verdi. Savunmada direnci artırınca hücumda vitesi yükselttik, daha tempolu daha istekli oynadık. Üçüncü periyodun ortasından itibaren iyi basketbol oynadık. Uzunlarımızdan, Petrusev ve Moerman’dan istediğim katkıyı alamadım. Uzunlarımızın mutlaka devreye girmesi gerekiyor. Onlardan katkı gelmeyince, bütün yük kısalarımıza biniyor. Kısalarımızı bir şekilde durduruyorlar. Buğrahan da bugün oynaması gerektiği gibi oynadı. Sakatlıktan döndükten sonra, daha tempolu oynadı, savunmada da iyiydi. Lig maçlarında rotasyonumuzun genişlemesi açısından Doğuş ve Buğrahan’ın verdiği katkı önemli, yoksa bütün yük Larkin ve Beaubois’a kalıyor. Perşembe Berlin’e gidiyoruz, sonra sekiz günde 4 maç yapacağız. O yüzden rotasyonun genişlemesi önemli.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …