Güncel Haberler

Houston, Son Saniyede Denver’a Teslim Oldu (Alperen 9 sayı)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde genç Houston Rockets, konuk olduğu güçlü rakibi Denver Nuggets karşısında çok iyi direndi.

Rockets 3 dakika kala 0-6’lık seri yedi ve rakibinin öne geçmesine engel olamadı. Son saniyede Jokic’in Tate’ye yaptığı blok eşliğinde de skoru tescilleyen ve kazanan taraf 94-95’lik skorla Nuggets oldu.

Bu sonuçla Nuggets’ın derecesi 5-4 olurken, Rockets ise yola 1-8 ile devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da Nikola Jokic 28 sayı, 14 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Will Barton 15 sayı, 1-8 3sayı, 7 ribaund, 6 asist ile diğer çift haneli katkı verebilen isim oldu. Aaron Gordon ve Monte Morris ise 9’ar sayıyla katkı verdiler galibiyet yolunda.

Rockets cephesinde ise Daniel Theis 18 sayı, 5 ribaund, Christian Wood 12 sayı, 17 ribaund, 2 asist, Jae’Sean Tate 10 sayı, 8 ribaund ve kenardan gelen Eric Gordon 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise kenardan gelerek 14 dakika süre aldı ve 1-1 3sayı, 2-3 2sayı, 2-2 s.atış isabetleriyle 9 sayı üretip istatistik kağıdını 4 ribaund, 3 asist, 1 blok ile doldurmayı başardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …