Güncel Haberler

Cleveland, Toronto Deplasmanından Son Nefeste Galibiyet Çıkardı (Cedi 17 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Cleveland Cavaliers konuk olduğu Toronto Raptors‘u Garland’ın son anlarda bulduğu 2 serbest atış isabeti eşliğinde 102-101’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Cleveland’ın derecesi 6-4 olurken, 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Raptors da aynı dereces ile 6-4 ile yola devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Darius Garland 21 sayı, 8 asist ile takıma liderlik ederken, Evan Mobley 18 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Jarrett Allen da 16 sayı, 15 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 26 dakika süre aldı ve 5-10 3sayı, 0-2 2sayı, 2-4 s.atış isabetleriyle 17 sayı üretip istatistiklerine de 2 ribaund, 2 asist, 1 blok ekledi.

Raptors cephesinde ise O.G. Anunoby 23 sayı, 3-7 3sayı, 6 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Fred VanVleet 18 sayı, 4-8 3sayı, 6 ribaund, 6 asist, Gary Trent 17 sayı, 3-4 3sayı, 2 ribaund, 6 top çalma, 2 blok ve Scottie Barnes 14 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …