Güncel Haberler

Euroleague’de Ekim Ayının MVP’si: Nikola Mirotic

Turkish Airlines Euroleague‘de 2021-22 sezonunun ilk ayı, Ekim ayı, sona erdi.

Oynanan 7 maç gününde bireysel anlamda en çok öne çıkan isim aynı zamanda ligin en pahalı oyuncusu konumundaki FC Barcelona‘nın İspanyol forveti Nikola Mirotic oldu.

30 yaşında olan tecrübeli yıldız, bu 7 maçın tamamında takımının formasını terletirken, yakaladığı ortalamalarla tüm ligdeki en etkili bireysel performansın sahibi oldu.

Ortalama 26.1 dakika süre alana Mirotic, yüzde 63.4 ikilik, yüzde 46.4 üçlük isabet ortalamalarıyla maç başına 163. sayı ürettei. Ayrıca istatistiklerine ortalama 5.3 ribaund, 1.3 asist, 1.top çalma da eklediği ve yine ortalamada 20.8 verimlilik puanına ulatı.

Mirotic, 6. hafta mücadelesinde konuk oldukları Ülker Spor Salonu’nda Barça’ya temsilcimiz Fenerbahçe karşısında bulduğu son saniye basketiyle galibiyeti getiren isim olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …