Güncel Haberler

Brooklyn, Indiana’ya Takılmadı (Aldridge 20 binler kulübünde)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde şampiyonluk adaylarından Brooklyn Nets, konuk ettiği Indiana Pacers‘ı 98-105’lik skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Nets’in derecesi 3-3 olurken, Pacers ise yola 1-5 ile devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de James Harden 29 sayı, 3-6 3sayı, 16-19 s.atış, 8 ribaund, 8 asist ile yıldızlaşırken, Kevin Durant 22 sayı, 11 ribaund, 7 asist ve kenardan gelen LaMarcus Aldridge 21 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Aldridge bu performansı ile NBA tarihinde 20 bin sayı barajını geçen 46. ve aktif oyuncular arasında ise 7. isim oldu.

Brogdon’dan yoksun olan Pacers cephesinde ise kenardan gele Torrey Craig 28 sayı, 4-7 3sayı, 11 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Chris Duarte 19 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Domantas Sabonis 16 sayı, 7 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …