Güncel Haberler

Lebron’suz Lakers, Thunder’a 26 Farktan Yakalanıp Kaybetti!

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından olan ama yine Lebron’dan yoksun sahaya çıkan Los Angeles Lakers, konuk olduğu zayıf rakiplerden Oklahoma City Thunder‘a karşı 26 sayılık farkı koruyamadı ve sahadan 115-123’lük skorla mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Thunder ilk galibiyetini alıp derecesini 1-4 yaparken, Lakers ise yola 2-3 ile devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Thunder’da Shai Gilgeous-Alexander 27 sayı, 5-11 3sayı, 9 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Darius Bazley 20 sayı, 4-8 3sayı, 6 ribaund, 2 asist, 4 top çalma, Josh Giddey 18 sayı, 2 ribaund, 10 asist, Lugentz Dort 17 sayı, 6 ribaund ve Derrick Favors 15 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Yine Lebron’dan yoksun oynayan Lakers cephesinde ise Russell Westbrook 20 sayı, 2-8 3sayı, 14 ribaund, 13 asist ile triple-double yapıp yanına 10 top kaybı eklerken, Anthony Davis ise 30 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile takımın en skorer ismi oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …